Qendra shëndetësore nr 2, mjekja me leje lindjeje, zëvendësuesja pa vulë 5 qershor 2018

Në qendrën shëndetësore numër 2 prej një jave mjekja e familjes Amarilda Dyrmyshi ka marrë lejen e lindjes dhe është zëvendësuar nga një tjetër.Por Ministria e Shëndetësisë ka harruar ta pajisë me vulë mjeken zëvendësuese, duke lënë kështu qytetarët pa ilacet e rimbursueshme.Mjekja e re thotë, se do ta ketë vulën në 24 maj, por as në këtë datë nuk ishte pajisur me të. Pas presionit të emisionit “Stop” problemi u zgjidh të hënën në 4 qershor.

Të Fundit