Punëson vrasës për t’i vrarë burrin, ata bëhen miq dhe falsifikojnë vdekjen

Një burrë dhe një grua, të cilët kishin krijuar një lidhje jashtëmartesore, punësuan tre vrasës, për të vrarë bashkëshortin e saj, por diçka nuk shkoi sipas planit. Tre vrasësit pasi e takuan u miqësuan me burrin dhe inskenuan vrasjen e tij duke përdorur qeska me “ketchup”.. Me të dëgjuar lajmin, i dashuri i gruas u vetëvra për të shmangur “dënimin” që në këto raste u bie burrave, sipas ligjit indian.

Punësojnë vrasës me pagesë për të vrarë burrin e saj, por përfundojnë duke u bërë miq: hetimi

Policia identifikoi dy të dashuruarit, gruan Anupallavi dhe burrin Humavanath Kumar, edhe pse ky i fundit ishte tashmë i vdekur. Gruaja akuzohet se kishte krijuar planin për të vrarë bashkëshortin e saj, Naveen Kumar, një shofer taksie në shtetin jugor të Indisë, Tamil Nadu. Dyshja e të dashuruarve kishte paguar para tre burrave (Harish, Nagaraju dhe Mugilan) 90,000 rupi indiane (rreth 1000 euro) për të kryer vrasjen. Pjesa e mbetur prej 110,000 rupi indiane (1300 euro) do të dorëzohej kur të përfundonte “puna”.

Plani i vrasësve ishte shumë i thjeshtë, dy prej tyre do të hipnin në taksinë e burrit të varfër dhe sapo të arrinin në destinacionin e tyre, do t’u bashkohej vrasësi i tretë për të rrëmbyer burrin dhe për ta çuar në një vend të izoluar ku mund ta vrisnin. Por diçka shkoi keq, kështu që tre vrasësit planifikuan një plan b, i ofrojnë burrit një pije me mendimin që më pas do e vrisnin me një shishe. Këtë herë, megjithatë, diçka e papritur ndodhi edhe për tre mercenarët. Pirja me zotin Kumar u kthye në një festë të vërtetë, aq sa tre vrasësit nuk donin më ta vrisnin burrin. Në fund grupi vendos t’i zbulojë të gjithë planin taksistit fatkeq, duke i sugjeruar që ai të inskenojë vrasjen duke përhapur qeska me ketchup në trupin e tij. Kur i dashuri i gruas pa fotot, duke kuptuar se ato nuk ishin të vërteta, ai u vetëvra menjëherë.

Arrestimi i gruas
Pas arrestimit, gruaja ka treguar historinë e saj në polici. Nga hetimi u zbulua se nëna e gruas, Ammojamma, ishte gjithashtu e përfshirë në komplot. Vrasësit Harish, Mugilan dhe Nagaraju gjithashtu u arrestuan të gjithë. Burri ka deklaruar në polici se nuk do të ndërmarrë asnjë veprim ligjor ndaj gruas së tij pasi ai kishte vendosur ta falte atë.

Të Fundit