Protesta/pezullohet mësimi për shkak të korsisë së bicikletave 26 tetor 2018

Emisioni i sotëm nis me intervistat e Renaldos, për përfundimin e hekurudhës Tiranë-Durrës. Më pas ndalemi në një tjetër problem.Në shkollën jopublike “Udha e shkronjave”është pezulluar mësimi për një ditë, në shenjë proteste për korsinë e bicikletave në rrugën “Qemal Stafa”. Drejtori i shkollës, Artur Shkurti, thotë, se korsia e bicikletave pengon qarkullimin e nxënësve dhe bllokon trafikun.

Të Fundit