Prokurori nuk jep shpjegim per hetimet, avokati: eshte dhune ne familje-Stop-18 Mars 2021

Pas akuzueses Adelina Luca, emisioni “Stop” kontaktoi vetë prokurorin Ilir Hoxha, i cili nuk dha shpjegime, se pse nuk i merr pamjet filmike në biznesit të zonës, ku ndodhi ngjarja dhe pse nuk i përshpejton procedurat e hetimit.Avokati Elvis Turtulli, thotë, se legjislatori duhet ta rregullojë këtë situtatë me ligj, sepse ngjarje të tilla mund ta cojnë marrëdhënien në konflikte më të avancuara.Sipas tij, ish-vjehrri me ish-vjehrrën, duhet të futen në grupin e marrëdhënieve familjare dhe dhuna të quhet dhunë në familje. Nga ana tjetër, për këto raste, nuk mund të presim afatet hetimore, që të mos përshkallëzohet dhuna.

Të Fundit