Profesori-zhigolo ngacmon seksualisht nxenesen!

Një nxënëse e shkollës së mesme artistike “Jakov Xoxa” në Fier, ka denoncuar në “Stop” ngacmimin seksual nga ana e profesorit të muzikës, Agron Bego. Ky i fundit ofrohet ta ndihmojë vajzën me mungesat, në këmbim të intimitetit.Ai i konfidon, se ka punuar edhe Zhigolo në shtëpi publike dhe është, sic shprehet vetë, i të 99-tave.Madje profesori Agron Bego thotë, se vajza nuk duhet të bëjë seks me bashkëmoshatarë, se ata nuk dinë të bëjnë seks.Gruaja e profesorit është drejtoreshë e shkollës dhe ai thotë, se mund të ndërhyjë edhe te mësuesit e tjerë për mungesat e saj.Në fund ai pohon, se e ka dashnoren më të re se vajza në fjalë.

Të Fundit