Problemi i divorcit/Femija nuk takon te atin! – Stop
KLIPET

Problemi i divorcit/Femija nuk takon te atin!

Në këtë pjesë të programit do të flasim për një rast divorci. Gjykata e Rrethit Gjyqesor Berat në 6 janar 2020, zgjidhi martesën e Danjela Kananit me Fabian Dogrën dhe kujdestaria i kaloi së ëmës, ndërsa të atit i njohu të drejtën e takimit të fëmijës.Por Fabiani ankohet, se prej 4 muajsh nuk e sheh djalin dhe Danjela është transferuar nga Berati në Vlorë. Stela Qako, avokatja e Fabianit, tregon, se Daniela ka shkelur nenin 127: “mosdorëzimi i fëmijës prindit tjetër.

Julian Plaka, Përmbarues shtetërore në Berat shprehet, se e ka bërë të gjithë procedurën ligjore, por zonja ka ikur nga Berati. Sipas tij pandemia ka penguar ekzekutimin e vendimit të takimit të babait me të atin.Vetë Daniela Kanani me tone të larta thotë, se babai do ta shohë fëmijën, kur të japë lekët e pensionit, pasi ka dhënë vetëm për muajt mars e prill. Por Fabiani thotë, se ka derdhur paratë, kur ish bashkëshortja ka hapur llogarinë.

Lidhur me këtë procedurë divorci dhe rolin e përmbarimit në ekzekutimin e vendimit të gjykatës, Julian Plaka, Përmbarues shtetëror në Berat shprehet, se e ka bërë të gjithë procedurën ligjore, por zonja ka ikur nga Berati. Sipas tij pandemia ka penguar ekzekutimin e vendimit të takimit të babait me të atin.Vetë Daniela Kanani me tone të larta thotë, se babai do ta shohë fëmijën, kur të japë lekët e pensionit, pasi ka dhënë vetëm për muajt mars e prill. Por Fabiani thotë, se ka derdhur paratë, kur ish bashkëshortja ka hapur llogarinë.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *