Probleme teknike gjatë intervistave, qytetaret i marrin mikrofonin gazetarit

Gazetari i “Stop” doli në rrguë për të intervistuar qytetarët dhe në mes të përgjigjeve të tyre, bënte sikur kishte probleme teknike me pajisjet e xhirimit.Mënyrat sesi reagojnë banorët e Tiranës, kur u thuhet të nxitojnë, se po mbaron karta e regjistrimit, apo nuk i vjen zëri mikrofonit, janë për të mos u humbur.

Të Fundit