Prilli, protesta e taksa për qytetarët shqiptarë. 3 prill 2018

Bilbil e Brajan Sada, shqiptarë me banim në Varese të Italisë,janë ndjekës të rregullt të emisionit “Stop” dhe kanë realizuar një video, ku i vogli i familjes imiton cdo lëvizje të Saimirit e Gentit, madje edhe tingujt e makinave të siglës së programit.”Stop” publikon një video, ku një polic qëllon me gurë protestuesit në protestën e Kalimashit kundër taksës së Rrugës së Kombit.Në 1 prill kanë hyrë në fuqi një sërë taksash e detyrimesh, mes të cilave, tvsh-ja për biznesin e vogël. Efekti janë ca manekinë të zhveshur e të kthyer këmbëpërpjetë…?!

Të Fundit