Presidentja flet, komisionerja e BE-së “dredh lesh”

Komisionerja e BE-së për cështjet e brendshme, Ylva Johansson, është kapur nga kamerat duke qepur me shtiza, gjatë fjalimit të presidentes Ursula von der Leyen. Ky nuk është rasti i parë, për komisioneren. Ajo e ka pasion qepjen dhe ka thënë, se u ka punuar corape leshi të gjithë bashkëpunëtorëve të saj.

Të Fundit