Porti i Durrësit, stivadorët pa punë, koncensionari gjerman shkel ligjin. 10 maj 2018

Emisioni “Stop” i rikthehet problematikës së Portit të Durrësit.Prej një jave anija Nordic është ankoruar aty me mallra gjenerale, por me të, në kundërshtim me ligjin, po punon koncesionari gjerman EMC APO. Nëndrejtori i ATP, Petrit Cercizi, kujton se e njejta gjë ndodhi edhe me tubat e TAP-it dhe KLSH konstatoi, se është bërë 750 milionë lekë dëm financiar.Për shkak të kësaj situate stivadorët kanë zhvilluar edhe një protestë, pasi kanë 3 vjet, që nuk kanë punë.

Të Fundit