Portali e nxjerr fituesen e parë, juristja e bashkisë: E di vetë kujt t’i drejtohesh!

Jemi në qytetin e Fierit, për problematiken e edukatores Diana Xhaxhaj, e cila prej dy vitesh del e para në portalin “Mësues për Shqipërinë”. Por ajo tregon, se megjithëse punëon prej 16 vjetësh si edukatore në Rroskovec dhe ka dalë e para në portal për qarkun e Fierit dhe e pesta në nivel kombtar, nuk i bëjnë lëvijën paralele, që Diana kërkon.Pasi punoi në fshatin Portëz, Diana nuk u njoftua për vendet vakante, edhe pse e meritonte.Prej shumë kohësh bën kërkesa për zhvendosje, por merr përgjigje nga Bashkia e Fierit, që është e punësuar. Diana thotë, se kjo bëhet për shkak të bindjeve politike, pasi ka qenë anëtare Këshilli e Partisë Demokratike.

Të Fundit