Politika shqiptare e lidhur me mafian italiane, flasin qytetaret-Stop-5 Shkurt 2021

Ditët e fundit në media është debatuar për disa përgjime, që pretendojnë për lidhje të organizatës mafioze italiane Ndragheta me biznesmenë e politikanë shqiptarë. Klintoni u është drejtuar qytetarëve për këtë debat dhe nuk mungojnë përgjigjet e forta dhe ato me ironi e humor për këtë situatë të përsëritur me politikën shqiptare.

Të Fundit