Policia i bllokoi makinën me dokumenta të rregullta, Stop zgjidh problemin

Në 24 mars transmetuam rastin e qytetarit Ledion Toshkollari nga Fieri, i cili kishte blerë në Gjermani një makinë “Volsvagen sharan” me dokumenta të rregullta dhe doganën. Kur do t’i vendoste targat, e kapi policia rrugore Fier dhe ia bllokoi makinën, pasi i rezultonte targa e njejtë me një motomjet “Yamaha”. Për këtë arsye cështja shkoi në prokurori dhe pavarësisht, se Interpoli e nxorri pa probleme automjetin, prokuroria nuk ia kishte kthyer pronarit atë.Pas transmetimit të emisionit “Stop”, prokurori reflektoi dhe ia liroi makinën Ledionit, por do ta ketë në ruajtje deri në përfundim të hetimeve.

Të Fundit