Pogradec/ Vendimi absurd, gruaja e divorcuar lihet ne rruge me 10 mije leke-Stop-1 Korrik 2021

Për rastin e zonjës Ornela Kolneku, kërkojmë të takojmë gjyqtaren Emona Muci, e cila është dhe kryetare e Gjykatës së Pogradecit.Në fillim na u tha, se ajo ishte në një seminar online, por më pas ajo u largua fshehur, për të mos u përballur me “Stop”-in.Gazetarja pa nga afër edhe banesën e zonjës Ornela, që është bërë me kontributin e dy ish bashkëshortëve në fshatin Hodonisht.Ornelës i është caktuar shuma prej 100 mijë lekëve të vjetra, por me kaq para nuk mund të sigurosh një banesë në Pogradec.Ne folëm me znj. Ilda Baraj, eksperte në Real Estate, e cila shpjegoi se me këtë shumë, zonja mund të marrë një hyrje në gjendje të mjerueshme. Sipas saj, do të duhen të paktën 1 milionë lekë të vjetra investim, për ta bërë të jetueshme një banesë të tillë.

Të Fundit