Pogradec/ Divorci, gjykata i le shtepine e kujdestarine e femijeve burrit dhunues-Stop-1 Korrik 2021

Jemi në Pogradec për problemin e zonjës Ornela Kolneku, 40 vjec, e divorcuar dhe nënë e dy fëmijëve, vajza 20 vjec dhe djali 17 vjec. Pas një martese mbi 20 vjecare, Ornela është divorcuar, për shkak të dhunës së bashkëshortit. Ajo është pajisur me urdhër mbrojtjeje vetëm 2 ditë pas divorcit dhe ky urdhër ka lënë jashtë shtëpisë Ornelën dhe ish bashkëshortin në shtëpi. I drejtohemi Gjykatës së Pogradecit dhe takojmë gjyqtarin Artan Jahollari, i cili ka bërë zgjidhjen e martesës në kohë rekord i ka lënë fëmijët babait.Kjo, për shkak të raportit psikologjik të hartuar nga psikologia e caktuar kryesisht, Marinela Apostoli.

Të Fundit