“Po Stop-in pse e prune” kercenimi i sekretares: Tani i bëre dëm vetes

Ndodhemi në Dibër, pasi një qytetar nga Bulqiza ka blerë një makinë, e cila iu bllokua dy muaj pas blerjes.Jashar Dauti tregon, se bleu një makinë Toyota hybrid të vitit 2018. Fillimisht automjeti ishte me targa italiane dhe Jashari ndoqi gjithë procedurat e kolaudimit, ku rezultoi, se makina ishte në rregull. Dy muaj pas blerjes, në gusht 2022 ndalohet nga policë të Bulqizës, të cilët i thonë, se makina duhet të verifikohet, ndaj duhet cuar në Drejtorinë Vendore të Policisë Dibër. Efektivët e mbajtën makinën dhe i thanë, se duhej të bëhej verifikimi nga Policia Shkencore, pasi dyshonin, se kishte ndryshim të numrit të shasisë. Në këtë mënyrë automjeti u mbajt pa asnjë dokument dhe Jasharit i thanë, se po hetohej për trafikim automjetesh. Jashar Dauti tregon, se në periudhën që makina mbahej e bllokuar, policët lëviznin me të. Tani i zoti i automjetit nuk ka as makinën, as paratë dhe informacion, pasi ka edhe një dokument të Policisë shkencore, ku thuhet, se numri i shasisë është fshirë gjatë elektrolizës.

Të Fundit