“Po na kalben armët” qytetaret: Për atdheun nxjerr pushkën e mitrolozin!

Në Rusi ka nisur fushata e rekrutimit të qytetarëve, për të shkuar në frontin e luftës me Ukrainën. Ne kemi pyetur shqiptarët, a janë gati të rrëmbejnë armët, nëse e kërkon atdheu? Moshat më të thyera, u përgjigjën, se ishin të gatshëm të dëgjonin thirrjen e atdheut dhe pushka iu punonte akoma.Humori dhe patriotizmi dominojnë në përgjigjet e qytetarëve.

Të Fundit