“Edhe policia kishte frikë nga tullat” Denoncimi: Komshiu më sulmoi me dru

Jemi në Selitë në pronën e qytetarit Ymerli Bardhollari.Ai tregon, se jeton prej 32 vjetësh në banesën e tij, të cilën e ka me certifikatë pronësie.Në vitin 2007 Ajet Zirko bleu shtëpinë ngjitur me të tijën dhe aty nisi kalvari i peripecive për Bardhollarin. Komshiu i ri i dëmtoi shtëpinë, ndërsa ngrinte 3 kate pa leje, ndaj dhe denoncuesi iu drejtua Policisë Ndërtimore. Në 2011-ën IKMT prishi 3 katet e Ajetit. Por pas dy muajsh Ajet Zirko e rindërtoi shtëpinë me një kat. Edhe për këtë ka vendim prishjeje nga IKMT, por që nuk u ekzekutua kurrë.Në këtë pikë Ymerli Bardhollari, i drejtua prokurorisë dhe gjykata e dënoi komshiun problematik për ndërtim pa leje në pronën e tjetrit. Kur tentoi të fliste me Ajetin, ky i fundit e goditi me tulla e dru, duke i rrezikuar edhe jetën.

Të Fundit