“Plakat”/ Qytetarët tregojnë sesi e njohin dhe kuptojnë legjendën e pranverës-Stop-2 Prill 2021

Këto ditë jemi në ato ditë, që njihen si plakat e marsit. Klintoni u është drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur,sesi ka lindur jo shprehje dhe cfarë kuptimi ka.Nuk mungojnë humori dhe batutat lidhur me rikthimin e dimrit në pjesën e parë të pranverës.

Të Fundit