Ping-pongu Rama-Meta dhe realiteti i institutit të të verbërve 6 nëntor 2018

Ping-pongu Rama-Meta dhe realiteti i institutit të të verbërve.

Parlamenti u mblodh sot në seancë të jashtëzakonshme dhe votoi dekretin e shkarkimit të ministrit të brendshëm Fatmir Xhafa.Në fjalën e tij kryeministri Rama tha, se nuk e kuptonte, se pse presidenti Meta nuk hidhte firmën për ministrin e ri, gjeneralin Sandër Lleshi.Të shtunën në mbrëmje Rama u dërgoi mesazh ministrave dhe bashkëpunëtorëve të ngushtë, që të mos komentonin aktin e Metës, por në parlament tha, se nuk mund ta përballonte një president qesharak.Më pas “Stop” transmeton një video, që tregon mbi sigurinë e munguar të zjarrëfikëseve në Institutin e të Verbërve.

Të Fundit