Pikante nga parlamenti, Argon Gjekmarkaj: Politikanet jane botoks dhe eliksir!

Në pjesën e parë të emisionit ndalemi në seancën e sotme parlamentare, për të sjellë momentet më pikante në këndvështrimin “alla stop”.Pas shumë kohësh në sallën e parlamentit u vu re edhe rikthimi i ish-kreut demokrat Sali Berisha në punimet e kuvendit.

Të Fundit