Peshkopi/ Flasin deshmitaret: Polici goditi qytetarin me doreze hekuri-Stop-6 Tetor 2021

Lidhur me përplasjen fizike mes policit Bukurosh Zagrati dhe qytetarit Ardian Muca, “Stop” ka siguruar 3 dëshmi nga qytetarë, që kanë parë sherrin midis tyre. Ata shprehen, se ishte polici, i cili e përndiqte Ardianin, duke i bërë presion të tërhiqte denoncimin e duke e goditur me dorezë hekuri.Sot Ardian Muca është në burg për një vepër, që nuk e ka bërë.Ardiani ka lënë vetëm familjen, gruan dhe 3 vajzat, më e vogla 1 vjec e gjysmë, të cilën nuk e ka parë kurrë.

Të Fundit