Perfiton nga amnistia, por mund te jet i infektuar!

Pak kohë më parë trajtuam rastin e qytetarit Gëzim Xhepexhiu, i cili përfundoi në burg në vend të të atit, për një ndërtim pa leje në Elbasan.Prej 4 muajsh ai po kryen dënimin në Burgun e Rrogozhinës.Por për shkak të corona virusit, Gëzimi rezultoi përfitues i amnistisë së përkohshme dhe më në fund arriti të shkojë në shtëpi. Por me të mbërritur në shtëpi, ai thotë, se ai dhe gruaja kanë probleme shëndetsore.

Të Fundit