Pasojat e dhunes ne cerdhe, Stop dhe CRAC ofrojne ndihme psikologjike! – Stop – 6 Tetor 2020

 

 

Pas qytetares, edhe gazetarja e “Stop” flet me drejtoreshën, edhe pse ajo refuzon të dalë nga godina. Marsela Lekli, psikologe shpjegon, se në të dy versionet, edhe nëse fëmija është dëmtuar vetë, edhe nëse e kanë dëmtuar të tjerët, fëmija ka presion nga faktorë të jashtëm, që kanë shkaktuar ankth dhe frikë. Që fëmija t’i rithehet realitetit, duhet që të ndjekë disa terapi psikologjike.Për normalizimin e gjendjes së 2 vjecarit, organizata “CRCA” në bashkëpunim me emisionin “Stop”, i mundësuan psikologe falas.

Të Fundit