Pas publikimit të videos në Stop, pastrohet pallati te Fresku

Javën e kaluar transmetuam një video, në pallatin e quajtur Vllaznia në zonën e Freskut. Vendi pranë shkallës, ishte kthyer në vendgrumbullim plehrash.Menjëherë pas transmetimit, zyrtarët lokalë morën masa dhe pastruan zonën pranë pallatit.

Të Fundit