Gjyqtarja e “Stop”, rast studimi për Fakultetin e Drejtësisë

Rastet, që emisioni “Stop” ka trajtuar lidhur me gjyqtaren Suela Dashi, janë bërë casus për studentët e drejtësisë në Tiranë,për “etikën dhe shkeljen e saj nga gjyqtarët”.

Të Fundit