Parlamenti i transmetimeve në facebook, c’mendojnë qytetarët!? 7 qershor 2018

Në cdo seancë parlamentare të javëve të fundit përsëritet i njejti refren: opozita tejkalon kohën e fjalimeve dhe bllokon foltoren, ndërsa kreu i Kuvendit Gramoz Ruci ndërpret seancën. Pas kësaj, opozita transmeton qëndrimet e saj në facebook. Renaldo i është drejtuar qytetarëve me pyetjen, nëse është akoma e nevojshme që deputetët të shkojnë në sallën e kuvendit, kur transmetimet bëhen në rrjetet sociale?!…

Të Fundit