Pamjet e censuruara/ Juri Kim i thote “suksese ne jete” Ilir Beqes.

Ditën e djeshme u mbajt në Ministrinë e Brendshme një takim me donatorët e huaj. Për këtë synim është krijuar së fundi dhe një agjensi e posacme, në krye të së cilës është zgjedhur ish-ministri i shëndetsisë Ilir Beqaj.Gjatë kohës, që mori fjalën zoti Beqaj, ambasadorja amerikane Juri Kim u largua në mënyrë demonstrative. Pas transmetimit në “Stop” për borxhin e padeklaruar 50 mijë euro nga prokurori i Gjirokastrës Emëror Kasaj, OPGJ ka marrë nga emisioni “Stop”dokumentat dhe provat, për të nisur hetimin për këtë rast.

Të Fundit