Odiseja me kioskën afër bashkisë, cdo kryebashkiak e zhvendos 20 qershor 2018

Shpresa Zana, një qytetare nga Tirana, tregon në “Stop” peripecitë me një kioskë, që ka patur i shoqi dhe që e përdorte për lustrim këp[ucësh nga koha e monizmit.Kioskën e privatizoi bashkëshorti dhe kur bashkia e drejtuar nga Edi Rama u zgjerua, ajo u transferua.Disa vjet më vonë i zhvendosën dërish tek lulishtja e sahatit. Së fundi edhe Erion Veliaj ia ka hequr të vetmin mjet jetese, duke i premtuar një vend tjetër.Si të mos mjaftonte kjo, prej dy vjetësh paguan edhe enegji, se nuk ka një vendim të mbylljes së aktivitetit.

Të Fundit