Nxënësit e shkollës “Mrekullia” ndihmojnë familjet në nevojë, bashkohen me Stop për ndihma!

Jemi në shkollën “Mrekullia” në kryeqytet, pasi senati i shkollës ka menduar t’u vijë në ndihmë familjeve në nevojë dhe e gjithë shkolla ka kontribuar duke mbledhur nga 7 pako për 5 familje.Ne bashkë me nxënësit, i cojmë pakot në Kombinat te zonja Vera Cupi, tek nënë Hyrija, të cilës i siguruam edhe pensionin, te familja Ibro në Kombinat, në zonën e Misto Mames te familja Koka dhe në Porcelan te zonja Elona Daka.

Të Fundit