“Nuk kërkojme gjë, vetëm drejtësi” denoncuesi merr vendimin e zbardhur pas një viti

Në 23 mars transmetuam rastin e vëllezërve Vait dhe Naim Gega, të cilët për një cështje të vjedhjes së pronës, shkuan në Gjykaten e Elbasanit. Cështja e tyre u gjykua nga gjyqtarja Pajtime Fetahu, e cila vendosi ta pushojë në në 9 mars 2021. Ka kaluar më shumë se një vit, por vendimi ende nuk ishtë zbardhur, edhe pse afati ligjor për zbardhjen e vendimit, është 20 ditë.Pas transmetimit në Stop,vëllezërit Gega tregojnë, se u erdhi vendimi zbardhur në shtëpi dhe në kërë mënyrë, kanë mundësi ta ankimojnë.

Të Fundit