“Nuk kam mundësi për avokat e gjyq” babai nuk merr dot kempin në bankë

Aleksandër Çani, tregon, se ka një fëmijë autik, i cili nga 2015-ta deri më sot trajtohet me kemp 100 mijë lekë e po kaq merr i ati si kujdestar. Por prej një viti i kalon kempi në llogari dhe Aleksandri nuk mund ta tërheqë, pasi fëmija ka mbushur moshën 14 vjec dhe banka nuk ia jep më të atit.”Stop” iu drejtua Zyrës Ligjore “Jurisprudenca” dhe Orgesa Serani, Avokate, premton, që me shpenzimet e zyrës, të ndjekë rastin e qytetarit. Ajo thotë, se ka përgatitur një kërkesë për njohjen e kujdestarisë dhe do ta mbrojë cështjen në gjykatë.Blerina Brahimi, Kancelare e Gjykatës Vlorë, shpjegon, se do të mbahet shorti, që do të caktojë gjyqtarin dhe cështja do të trajtohet me emergjencë.

Të Fundit