“Nuk ka kaluar fondi” Invalideve nuk i japin pagen e muajit.

Problematika e radhës na ka cuar tek Njësia Administrative Paskuqan, pasi 300 persona me aftësi të kufizuara, cdo muaj marrin pagën e invaliditetit. Mirëpo nga data 22 nëntori deri më sot ata nuk e kanë marrë pagesën e tyre.Në njësinë administrative thonë, se nuk kanë gjë në dorë dhe pagesa varet nga shërbimi social. Vetë invalidët thonë, se janë mbytur në borxhe dhe nuk kanë para për t’u ushqyer e për të marrë ilacet. Ne pyesim Shërbimin Social Shtetëror për këtë rast.Xhulja Musta, Zëdhënësja e Shërbimit Social, pasi gazetarja e vë në dijeni për këtë problem, bisedon me eprorët e saj dhe thotë që vonesa është shkaktuar, pasi fondi nuk ka kaluar nga Ministria e linjës. Sipas saj, ky problem do të zgjidhet në pak ditë.

Të Fundit