“Nuk iki në Dubai se më del nami” qytetarët tregojnë ku do i kalojnë pushimet verore

Tani, që erdhi vera dhe ka nisur sezoni i plazhit, në rrjet po qarkullon një thënie, se vajzave nuk i intereson më prova e kostumit të banjos, pasi të gjithë në plazh do të shohin celularin.Një cadër në plazhin e Vlorës është shndërruar në mbajtëse rrobash, pasi një shtetase italiane ka nderur gjithcka, nga rrobat e banjos, peshqirat e veshje të tjera. Në kemi pyetur qytetarët shqiptarë, se ku dhe si do t’i kalojnë pushimet e verës.Disa flasin për argëtim e të tjerë për mungesë të ardhurash.

Të Fundit