“Njëherë ma hipe, njëherë ta hipa” kush ia hypi kujt dje në parlament?

Sot ishte sërish një ditë e pazakontë në punimet e parlamentit shqiptar. Brenda sallës së Kuvendit u përplasën deputetët e shumicës dhe opozitës. Ndërsa jashtë parlamentit opozita kishte thirrur sërish mbështetësit e saj, për të protestuar kundër qeverisjes së drejtuar nga Edi Rama.Nuk munguan batutat folklorike dhe poezitë në të dyja situatat.

Të Fundit