Një video humoristike dhe hallet e gjyqësorit…?! 21 mars 2018

Një djalë ka sjellë në redaksinë e “Stop” videoklipin e tij humoristik, që nis me mjeljen e lopës dhe përfundon me kovën kokës nga mamaja, kur djali kërkon të ikë tek e dashura.Sot në vend nisi procesi i vetingut dhe i pari, që kaloi në sitën e pasurisë ishte anëtari i Gjykatës Kushtetuese Fatos Lulo. Ai ka deklaruar ndër të tjera edhe 100 mijë dollarë dhe një zyrë dhuratë nga e motra.Ndërsa këshilltari ligjor në KPK, Arben Jorgaqi, i cili po asiston procesin e vetingut, rezulton të mos ketë deklaruar masat disiplinore, që “Stop” i disponon.

 

Të Fundit