Nga pallati i Brigadave, Makron flet shqip. Çfarë tha ai?

Gjatë vizitës së tij të parë në Shqipëri, presidenti francez Makron ka thënë dhe disa fjali në gjuhën shqipe. Makron u shpreh në favor të miqësisë shqiptaro-franceze, pasi i dha shkrimtarit Ismail Kadare titullin më të lartë të shtetit francez “Oficer i Madh i Legjionit të nderit”.

Të Fundit