Nga Grinci te Babagjyshi, pakot e “vjedhura” te personat me pak mundesi

Tashmë Grinci i veshur si Babagjyshi I Vitit të ri ka dalë me dhuratat e “rrëmbyera” dhe ua ka shpërndarë ato njerëzve me më pak mundësi, një sanitareje, një shitësi ambulant, një shoferi autobuzi, një roje etj.Bashkë me persoanzhet e intervistuar këndojmë këngën e mbylljes së vitit, duke uruar së bashku një vit 2022 sa më të mbarë e të begatë për të gjithë.

Të Fundit