Ne lokal per te vjedhur celular/ Lopa ben gara me makinen

Shumë prindër kanë filmuar fëmijët e tyre, ndërsa kërcejnë dhe argëtohen me emisionin “Stop”.Në Krujë tymi i fabrikave të gëlqereve nuk ka të ndalur. Në Tepelenë lopa ecën e pashqetësuar në rrugën e makinave, duke u bërë pengesë për trafikun. Një mace hidhet e hap derën, mesa duket e mësuar nga një tjetër e transmetuar në “Stop”. Një qytetar është filmuar duke vjedhur një celular në një nga baret e Tiranës. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në pjesën e parë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit