”Në faqe të putha për respekt”, kërkoi favore seksuale, shkarkohet gjyqtari

Gjyqtari Guximtar Boci eshte flakur nga radhet e sistemit te drejtesise, pas vleresimit te figures dhe profesionalizmit nga ana e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit. Ne kete vendim, ajo qe vuri vulen, ishte skandali I transmetuar ne emisionin Stop ne vitin 2016. Don Zhuani, qe drejtonte Gjyakten e Gjirokastres, I premtoi nje gruaje te divorcuar te nderhynte ne ceshtjen e saj te divorcit, ne kembim te favoreve seksuale.

Të Fundit