Në ditën e ditëlindjes së Enver Hoxhës, Tirana mirëpret liderat e BE-së

Sot në ditëlindjen e diktatorit komunist Enver Hoxha, është përuruar piramida, e ndërtuar për kultin e Hoxhës. Por në ndryshim, transformimi i piramidës ka njohur si vizitorë të parë, lidërët perëndimorë të vendeve të BE-së dhe procesit të Berlinit.Kryeministri Rama në nisje të samitit europian, shfaqi një dokumentar me ndryshimin e vendit nga komunizmi në demokraci.

Të Fundit