“Ndjehem shume e lumtur” fillon te ece vajza e goditur nga kamioni

Në tetor të vitit të kaluar transmetuam rastin e vajzës së vogël Eleni Skënderaj. Në 28 gusht 13 vjeçarja u godit nga një kamion në Tiranë. Aksidenti i rëndë i dëmtoi asaj organet jetësore, ndaj kishte nevojë për një seri ndërhyrjesh. Vetëm pak ditë pas apelit të “Stop”, u sigurua shuma prej 80 mijë dollarësh, që duhej për transportin me avion mjeksor dhe ndërhyrjet.Po si është sot gjendja e Elenit, pas ndërhyrjeve? Ne kemi shkuar në Klinikën Psiko Medikal Fizioterapi, pasi 13 vjecarja bën aty seancat e fizioterapisë.Eleni Skënderaj shprehet e lumtur, që ia doli asaj situate dhe falenderon emisionin “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe”. Po kaq i lumtur është dhe babai i saj Edmond Skënderaj.Bela Allaraj, fizioterapiste, shpjegon, se ka besim, që për 4-5 muaj Eleni do të rehabilitohet plotësisht.

Të Fundit