Nderhyrja e policise tmerron femijet e vegjel

Policia ka ndërhyrë në një shtëpi në Kamëz, duke traumatizuar fëmijët, të cilët qajnë dhe ulërasin. Janë këto disa nga episodët, që shfaqen e komentohen në pjesën e parë të programit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit