Narkotikë kuajsh shiten në mes të Tiranës për nxënës e të rinj?! 9 tetor 2018

Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” sjell me zë dhe figurë, llojet e lëndëve narkotike të ndaluara, që u shiten nën dorë nxënësve dhe të rinjve.Mjafton një interesim i thjeshtë dhe paratë me vete dhe njerëz jashtë cdo dyshimi, tregtojnë me shumicë e pakicë, ketamine, një anestezik i fuqishëm për kafshë. Mësohet, se gjatë kamerës së fshehtë, shitësja e ketaminës, shfaqet e qartë mbi cfarë është duke bërë, por thotë, se “mallin” e saj e marrin shumë të rinj dhe ata dinë edhe si përgatitet.Mjeku veteriner Martin Toro shpjegon, se ketaminën mund ta marrin vetëm veterinerët me licensë. Ndërsa mjekja toksikologe e Spitalit Amerikan Sonila Bitri, shpjegon efektet negative të ketaminës te njeriu.

Të Fundit