“Na ndihmoni te arrijme ne fund te muajit” apeli i familjes se pamundur

Angjelina Gjoka, banore e njësisë numër 4 në Tiranë ka një familje me 3 anëtarë: ka bashkëshortin dhe djalin 7 vjecar. Angjelina tregon, se është e vetmja, që punon në një subjekt privat dhe merr 250 mijë lekë në muaj, që nuk i dalin të mbyllë muajin.Pas apelit të familjes Gjoka në “Stop”, i menjëhershëm ishte reagimi i Fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, duke e ndihmuar atë me ushqime për 1 muaj, paketa higjeno-sanitare, veshmbathje dhe batanije.

Të Fundit