“Na kanë rrahur me shapka dhe dru”, si e kujtojnë shqiptarët fëmijërinë…

Shumë qytetarë shapkën, ose pandoflën e lidhin edhe me reagimin e mamit, kur bënin ndonjë gjë, që e zemëronte atë.Sot ne kemi dalë në qendër të Tiranës, për të parë, se kush ka nishan në të qëlluarit me shapkë. Mes atyre, që provojnë lojën tonë, janë edhe turistë të huaj. Fituesi mori 2 mijë lekë të reja shpërblim për arritjen e objektivit.

Të Fundit