“Mos i lejo të hyjnë” gjyqtarja Pajtime Fetahu mbyllet në zyrë dhe zvarrit vendimin gjyqesor

Jemi ndalur në qytetin e Elbasanit, pasi Petrit Hoxha është drejtuar në redaksinë tonë, duke treguar, se ka mbaruar gjyqin për vitet e pensionit të gruas që në dhjetor 2020. Sipas tij, gjyqtarja Pajtime Fetahu nuk ka bërë zbardhjen e vendimit, në mënyrë që vendimi të shkojë te Sigurimet Shoqërore e kështu t’i lidhet pensioni.Ne pyesim në Gjykatë për këtë vendim, nëse ka zbritur te Kryesekretaria, por aty vendimi nuk ka mbërritur. Vetë gjyqtarja Fetahu nuk jep shpjegime për këtë vonesë, por ngujohet në zyrë, duke thënë se është në seancë gjyqësore.

Të Fundit