Meta, parlamenti do te shperndahet me nje dekret!

. Presidenti Meta ka deklaruar sot, se parlamenti mund të shpërndahet me një dekret dhe qeveria mund të rrëzohet me një mocion. Ai tha, se në kohën e duhur do t’i drejtohet popullit dhe gjithë botës, për të mbrojtur demokracinë

Të Fundit