Mësuesja ankohet për drejtorin, merr përgjigjen: nuk fitoi, u rekomandua 26 tetor 2018

Bardhe Vorfi tregon, se ka 20 vjet që punon si mësuese, 18 prej të cilëve në Lezhë.Por tani është transferuar në Tiranë, ku fillimisht hyri si mësuese ndihmëse. Më pas kaloi si zëvendësdrejtore e komanduar për të përfunduar definitive.Por Bardha thotë, se në shkurt 2018 drejtori e spostoi në Bathore.Gazetarja u takua me drejtorin e shkollës “Azem Hajdari”, Besnik Daci, i cili tha, se mësuejsa në fjalë nuk plotësonte kriteret, por u servir nga zyrtarë të lartë të zyrës arsimore.Zoti Daci pranon, se ka shkelur ligjin në marrjen në punë të Bardhe Vorfit dhe thotë, se për këtë është gati të paguajë.

Të Fundit