Mëson zanatin e hidraulikut për të siguruar bukën e gojës, ngel pa çertifikatë për arsyen qesharake

Emrah Malaj, është një i ri nga Malësia e Madhe dhe para disa muajsh, bëri një kurs profesional për hidraulik, ofruar nga Shërbimi Profesional Shkodër.Mirëpo, katër muaj pas përfundimit, ende nuk ka një certifikatë, sepse i thonë, se nuk ka kartona.Emisioni “Stop” u kërkoi shpjegime drejtuesve të institucionit dhe kështu pas interesimit, ky i ri si dhe të gjithë studentët, arriti të pajiset me certifikatë, një ditë më pas.

Të Fundit